Karen van Olst


Hallo ik ben Karen van Olst en woon in Holten. Ik ben werkzaam geweest in de mode en op sociaal pedagogisch gebied. Ik heb een lieve vriend ben de trotse bonus-moeder van een jongen & meisje. Vanaf kinds af aan merkte ik dat ik de wereld anders ervaarde  dan de meeste mensen. Gevoelig , onzeker , gauw overprikkeld en soms bang drukte ik alle indrukken eerst weg, maar ik kwam er al gauw achter dat negeren niet de manier was . Doordat ik steeds vaker geconfronteerd werd met spirituele ervaringen liep het zo hoog op dat ik er voor mijn gevoel wel wat mee moest doen. Daarnaast nam ik ook teveel lichamelijke & geestelijke klachten over van mensen uit mijn omgeving.

En het ging verkeerd, Ze werd na de zoveelste keer geslagen te zijn van de trap gegooid. In een blinde woede lijkt de man nog verder te ontvlammen en wurgt haar. De vrouw heeft me alles laten zien en lijkt opgelucht, eindelijk iemand die het weet. Eindelijk iemand die weet dat ze zichzelf niet heeft opgehangen zoals haar man haar heeft opgehangen om alles te verdoezelen.

Toen ik bij haar was heb ik gezegd dat ik een ervaring had gehad, maar niet welke. Dat ik foto’s van een huis had en vroeg of ze daar wat mee kon. Ik wilde het voor mezelf testen en heb haar niks verteld. En terwijl zij invoelde in de foto’s voelt het alsof mijn keel wordt dichtgeknepen. Ook dit had ik nooit eerder zo bewust ervaren. En toen vertelde ze hetzelfde, mijn keel word helemaal dicht geknepen, en de rest van het verhaal kwam er ook uit! Van binnen was ik opgelucht, gelukkig ik ben niet gek! Inmiddels heb ik veel van haar geleerd en zijn we goede vriendinnen geworden. De link naar haar website staat op pagina links.

Tijdens een vakantie in Frankrijk werd ik overvallen door een heftige gebeurtenis die lang geleden in dat huis was gebeurd. Het begon met het zien van een schim en benauwd voelen. Ik was ontzettend bang en wilde het niet, maar hoe harder ik het negeerde hoe meer het terug kwam. We waren met een groepje en gelukkig was mijn zusje er ook bij omdat ik inmiddels zo bang was dat ik niet meer alleen naar boven durfde. Waar ik ook was in huis , ik was nooit alleen. Na anderhalve week kwamen er beelden door, en het was geen houden meer aan. Een vrouw, tijden lang mishandeld door haar man. Ze was zo bang en zag geen kans om weg te komen en voelde zelf ook aan dat het vandaag of morgen verkeerd zou gaan. En zo speelde alles zich als een film voor mij af.

Ontdaan en onder de indruk, nog steeds twijfelend of ik niet degene was die gek aan het worden was besloot ik naar Annemarie Smit te gaan.  Zij was mijn spinning instructrice op de sportschool en had daarnaast een praktijk als medium. De foto’s van het huis lagen klaar voor de afspraak.

 Sindsdien ben ik gaan lezen, workshop & cursussen gaan doen. Ook vind ik het nog steeds leuk om naar beurzen e.d. te gaan, voor een consult , lezing of anderen aan het werk te zien. Mijn ontwikkeling heeft een waar sneeuwbal effect meegemaakt, en ik wil me graag blijven ontwikkelen. Zo kun je in het menu zien wat ik allemaal doe. Staat jouw vraag of onderwerp er niet bij betekend dat niet dat ik je niet kan helpen.Mail me gerust en ik zal kijken of ik wat voor je kan betekenen.  

Home Wie ben ik  & Wat doe ik Heftige ervaring s Ontdaan Sneeuwbal