Karen van Olst

Via Facebook kwam ik bij Karen terecht, die mij van een fotoreading heeft gedaan. Ik heb verschillende "mediums" gehad in mijn leven maar Karen is absoluut degene die ik in mijn vriendenkring aanraad. De manier van communiceren, het geduld en liefde  in haar werk is oprecht en met de nazorg die ze verleent is het absoluut een topper. Dank je Karen. Ik ben blij dat ik je hebt ontmoet en dat je zo nu en dan voor mij de weg weer kan aanwijzen.

succes!

Sandra


Wat een heerlijk maar vooral eerlijk consult! Fijn je gesproken te hebben Karen. Ik raad anderen beslist aan jou te bellen voor een telefonisch consult.


Wat ben ik blij dat ik met Karen in contact ben gekomen! Ze heeft me laten in zien dat er hier na echt nog iets moet zijn dmv foto reading.

Ik kende Karen niet en ze beschreef dingen die ze echt niet kon weten!! Echt onvoorstelbaar!

Zo blij mee!

Groeten Henriët SchippersIk heb net de uitleg van de gewonnen kaartlegging van Karen gelezen en wat is deze goed!!! Ik werd er helemaal blij van! Dank je Karen Van Olst voor deze prachtig prijs!!! X

Marloes Nijenhuis


"De behandeling op afstand was een bijzondere ervaring. Ik stond er nuchter in, maar het heeft echt gewerkt! De kinderen slapen beter en voelen zich weer thuis in ons huis."

Groetjes, Jolanda

Pellentesque Tincidunt


Lieve Karen, onwijs bedankt voor het fijne gesprek wat ik met je heb mogen voeren! Je bent een topper en ik wens je al het geluk van de wereld toe! Dat je nog veel mensen mag helpen en ook hun het stukje verheldering mag geven die ze nodig hebben op ieder hun manier.Karen een warm en liefdevol persoon. Bedankt voor je mooie consult wat je mij hebt gegeven over mijn tweeling ziel, Knuf C.Wat een mooie persoonlijkheid is Karen. Liefdevol positief maar ook helder en eerlijk in wat ze door krijgt. Ik vond het echt heel bijzonder. XWat een ontzettend gedetailleerd en leuk gesprek heb ik met je gehad. En wat ben jij goed en zuiver, mijn complimenten voor jou. Bedankt voor je heldere inzichten Karen echt top! Liefs, l

Hoi Karen,Bedankt voor je lieve en duidelijke consult, wat ben jij een warme persoonlijkheid.Ik voelde me bij je op mijn gemak en je wist heel veel dingen van mij, gaf mij inzichten waar ik veel aan heb. Bedankt.


In Eget Sapien

 


 

Home Ervaringen van klanten,