Karen van Olst

Kinderen zijn vooral op jonge leeftijd nog niet gevormd door de wereld om hun heen, denk daarbij aan normen en waarden die iedereen mee krijgt als je opgroeit. Daardoor zijn kinderen onbevangen en tot een jaar of 7 zullen de meeste kinderen dan ook vatbaar zijn voor energieën om zich heen, in de breedste zin van het woord. Het is vooral van belang dat kinderen die daarnaast ook nog aanleg hebben voor paranormale gave om ze hierin de ruimte te geven en aan te sturen. Dit is iets wat erg moeilijk kan zijn want de lijn tussen werkelijkheid en fantasie is juist bij kinderen moeilijk te onderscheiden omdat ze daarnaast ook nog zo volop in ontwikkeling zijn. Zoals ik op de pagina energie ook schrijf vind ik het ook belangrijk dat je bij kinderen je nuchterheid bewaard. Probeer als ze iets voelen of  zien te zoeken naar een logische verklaring. Zag je kind echt een schim of was het het licht van een

voorbij rijdende auto die naar binnen scheen?


Als blijkt dat jou kind gevoelig is of paranormaal begaafd is, neem het dan serieus. Het grootste cadeau wat jij je kind kan geven is hem of haar serieus te nemen! Al voel, zie, ruik, hoor of ervaar jij het niet dan kun je nog jou kind hierin begeleiden. Het zal je wat moeite kosten om je in  alles te verdiepen als je er geen kennis van hebt, maar ook jij bent nooit te oud om te leren ;-) ...  


Hiernaast  zie je  de bloem oefening  deze heb ik geschreven  zodat je je kind zichzelf kan leren afsluiten. Deze is voor kinderen ( en volwassenen  ) om je af te sluiten zodat je niet teveel last hebt van andere energieën en  moe word.


Voor vragen mail me gerust!

Dit is een makkelijke oefening die je overal en zo vaak als nodig kan doen. Hij kan staand, zittend en liggend, bij jezelf of voor je kind. Het is belangrijk dat je het je goed visualiseert en op concentreert als je het doet.


Stel je voor dat boven je navel een bloemetje groeit,  een speciale want hij gaat nooit meer weg. De bloem heeft de mooiste kleur geel die je ooit hebt gezien, hoe langer je kijkt hoe meer kleuren geel je ziet. Stiekem is jou bloem een bloemen knopje, en daar ben jij de baas over. Als jij jou hand op het knopje legt kun je er aan draaien , zo draai je hem een stukje verder dicht. ,Jij bent de baas over dat knopje. Draai hem zover dicht als je zelf wilt en wanneer jij je hand weghaalt  ben je klaar…Dit kun je doen voor dat je gaat naar plekken waar veel mensen zijn, verjaardagen, in de stad of op vakantie het maakt niet uit.
NullamLorem Sapien


 

 De bloemoefening

 

Home Kinderen