Karen van Olst

Er zijn verschillende soorten kaartleggingen die ik gebruik, afhankelijk van je vraag  ga ik kijken welke het beste bij jou vraag past. Heb je geen vraag maar ben je gewoon nieuwsgierig wat er  speelt en wat de toekomst brengt? Dan kan ik in verschillende soorten leggingen doen.


Ik gebruik zelf de zielskaarten van  Denise Linn en de lenormand kaarten. Deze beide  kaarten sluiten perfect aan bij mijn intuïtie en manier van denken. Hoe moeilijk soms ook iets lijkt, of hoe onzeker je kan zijn, ik ga er altijd van uit dat jij de kracht in je hebt om zelf voor een positieve verandering te zorgen. Het enige wat iedereen wel eens nodig heeft is een duw (tje) in de goede richting, bewustwording van jou kracht aandeel in het geheel.


Eigenlijk kun je een kaartlegging zien als een hulpmiddel om blokkades ,  belemmeringen e.d. bloot te leggen. Dit geld zowel voor het bewuste als het onbewuste dingen die spelen.  


De kaarten van de ziel gaan altijd uit van het posititeve in jou met behulp van jou gid(sen) en zin gerichtop de dingen die alleen op jouzelf en jouontwikelign gerichtt zin.


De lenormand kaarten zijn kritischer en leggen ook de negatieve kanten bloot, dit zijn meer waarzeg-achtig gericht naar de toekomst toe. Deze zijn vooral goed toepasbaar bij kwesties die invloeden van buitenaf hebben ( andere personen o.i.d.).


Hiernaast zie je welke leggingen ik doe:


Een 1 kaart legging ( soms ook wel dag kaart genoemd) is de meest simpele manier. Deze geeft een kleine hint  om je bewust te maken wat op dat moment speelt of een speerpunt is om op te letten.

De drie kaartlegging uitleg met ziel kaarten. Je krijgt  advies hoe je hier  het beste mee om kan gaan, wat je zelf hier aan kan doen :


Kaart 1 geeft aan waar je iets kan verbeteren wat ten goede van je vraag of kwestie komt, je belemmering.

Kaart 2  is wat jou heelt om de belemmering op te heffen , jou “spirituele gereedschap”.

Kaart 3 is naar de toekomst toe, wat het gevolg is als je kaart 1 & 2 toegepast hebt, je toekomst.


Bij de jaarlegging begin ik altijd met de maand waarin we op dat moment zitten.

Hierbij gebruik ik 13 kaarten, 12 staan voor elke maand van het jaar en 13de kaart staat voor de rode draad die door dat jaar loopt.                                                                            


5 kaartlegging;

Er zijn twee soorten 5 kaartleggingen ;

-  Met de ziel kaarten gaat het om de     boodschap van de gidsen van je ziel. Je     kunt 1 vraag stellen of  het aan je     gidsen overlaten wat ze je willen laten     weten.

- Met de lenormand  kaarten  krijg je inzicht in oorzaak, ontwikkeling,    en toekomstige afloop van je kwestie of probleem te  zien. Je krijgt ook een handvat mee hoe  je zelf de situatie positief kan    beïnvloeden.


Bij het keltisch kruis krijg je een uitgebreide uitleg aan de hand van de volgende punten; Hier gaat het om, dit komt er nog bij, dit is het  vermoeden, dit heeft ertoe geleid, dit wordt ingezien, zo gaat het verder, zo ziet de vragensteller het, zo zien anderen het, angsten en verwachtingen, het uiteindelijke doel.


Een losse kaart

Drie of jaar kaartlegging

Home Kaartlegging ,

5 kaart of keltisch kruis